Hjem > Afrika, ideologi, Muslim, politikk > LIBYA NESTE LAND UT ?, PROTESTER I BYEN BENGHASI 84 drept i opptøyer i Libya(oppdatert)

LIBYA NESTE LAND UT ?, PROTESTER I BYEN BENGHASI 84 drept i opptøyer i Libya(oppdatert)


Muammar al Gadaffi leder i Libya

Øyenvitner har fortalt BBC melder at det er uro i den nest største byen i Libya, Benghazi etter at advokaten Fathi Terbil ble arrestert etter å ha kritisert regjeringen. Det meldes at advokaten nå er løslatt men at uroen fortsetter og at mer enn 2000 mennesker skal være involvert i uroen. Det meldes om 40 skadde derav 10 politifolk Uroen rettet seg mot regjeringen og stein ble kastet mot politiet.

Oppdatering 17/2/2011

Minst 6
drept i sammenstøt rundt i byen Benghazi,

Sjihamuslimer i Benghazi  har latt seg inspirere av opprørene i Egypt, og demonstrerer mot regimet ledet Mummar Gadaffi.

Oppdatering 18/2/2011

Den New York baserte menneskerettighetsgruppen Human Rights Watch(HRW) melder at 24 mennesker er drept i protester i Lybia onsdag , torsdag og fredag.Det ser ut til at uroen sprer seg til felere byer.Flere offentlige bygninger i byen Zentan sør vest for Tripolis skal være satt i brann.Fem stykker bskal være drept i et begravelsesfølge.

Oppdatering 19/2/2011

Den New York baserte menneskerettighetsgruppen Human Rights Watch(HRW) melder at 84 mennesker er drept i protester i Lybia onsdag , torsdag og fredag.Det meldes også at myndighetene har stengt internett.Ig at Gadaffis sønn er jagd på flukt.

  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: