Hjem > Arbeiderpartiet, ideologi, Jens Stoltenberg, KGB, Moskva, NATO, Norge, sovjet, Sovjetunionen, spion, spionasje, SV > Treholt var ikke den eneste overløper fra Arbeiderpartiet

Treholt var ikke den eneste overløper fra Arbeiderpartiet


20110703-030038.jpg
Det er en artikkel i dagens Dagblad papirutgave skrevet av Astrid Meland.Den omhandler en bok som ble stoppet av Arbeiderpartiet i Norge.Selv om Thorvald Stoltenberg benekter han skal ha vært involvert i dette så sier artiklen at han og UD var tungt inne i arbeide med å stoppe boken i 2001.

Boken skal ha gjengitt en del navn en fra UD og andre fra Arbeiderpartiet.Artiklen som går over flere sider gjengir ikke navn på disse, men det er snakk om UD ansatte og person som sitter i komiteer i Arbeiderpartiet.Det ene av navnene dukker også opp i STASI arkivene.
Boka som er skrevet ferdig ,ble skrevet av KGB-avhopperen Vasilij Miktrokin og den britiske historikeren Christopher Andrew.Andrew som fortsatt jobber ned temaet vil ikke si noe om boken, det har ikke lykkes Dagbladet å få tak i historikeren Mitrokhin som døde i 2004.
Det som står i boka er greit for britiske interesser.Men av hensyn til lojalitet overfor NATO allierte ble boka stoppet etter at norske myndigheter fikk se innholdet.
Boka som ble stoppet sjokkerte Arbeiderpartiet og det er snakk om en liste med folk som jobbet mot Russland og Sovjetunionen.
TREHOLDT EN SLAGS MESSIAS SOM LIKTE SMIGER
Boka som ble stoppet innholder ganske drepende karaktrestikker av norges største spion Arne Treholt.Mikrothin arkivet kan fortelle at Treholt måtte smigres.I følge Mikrothin arkivet var Treholt en person med så stort ego at han hadde forstått noe med den kalde krigen som andre ikke hadde forstått. Treholt så på seg selv som en slags Messias.Alle hans føringsoffiserer fikk beskjed om at han skulle smigres.De skulle si»at det var det klokeste de hadde hørt».
Om Arne Treholt sa Vasilij Mitrokhin : Først solgte han landet sitt,ikke for sølvmynter,men fordi han ville vise at han var smartere enn alle.Senere kom Arne Treholt tilbake og ville ha sølvmyntene.

I følge Dagblad kilden Stein Vale,jurist,statsadvokat og forfatter.Var nok mye av motivasjonen opplevelsen av å være en del av det store internasjonal politiske spillet.
Stein Vale skrev boken «Teppefall»

 1. 29. oktober 2011, kl. 12:43

  Norulv Øvrebotten:

  Angrepet mot Konge og folk fortsetter i helgen

  En ganske intens fase av den russiske bedragoperasjonen for å berge dagens regjering og storting slik at det maskerte styret av Norge kan holde fram, slik det ble grunnlagt i 1938, ble innledet med at statsminister Jens Stoltenberg og andre statråder boikottet og uteble fra den årlige middagen som Kong Harald holdt for Stortinget i går kveld. Det har vakt stor oppsikt. Jeg skal i kveld forklare nærmere utviklingen i dette smarte spillet som narrer deg så lett til å oppfatte og handle feil. I siste instans til fordel for Russland.

  http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7854445
  http://nb-no.facebook.com/pages/Norulv-%C3%98vrebotten/255668234467889

 2. 1. november 2011, kl. 23:39

  Norulv Øvrebotten Kongens virkelige makt i en krise for landet – 2

  Johan Jørgen Holst døde av hjerneblødning i 1994. Jeg ble overfalt i 1996, tre år før Anne Orderud Paust ble skutt, mannen hennes Per Paust døde av akutt kreft noen uker før. Samme året. I årene fram til 1999, og noen år senere, forsøkte jeg flere ganger å henvende meg til politiet uten respons. Det var en stille mur. Jeg sendte noen brev til politidirektør Ingelin Killengreen og justisminister Odd Arne Dørum i 2002 og 2003. Uten å få annet enn høflige svar. Svaret fra skyggene var ikke så høflig. Økt mobbing og giftsprøyte. Det var så vidt jeg overlevde 2003.

  Da Ingelin Killengreen uventet fikk ny jobb i februar i år, var terroraksjonen i Oslo og på Utøya allerede planlagt, og det ble disponert ut fra en detaljert kjøreplan, som om det skulle ha vært en sending i «Ukeslutt» i mine velmaktsdager i NRK. Da jeg var med å lage mange av datidens mest populære program. Ofte var jeg produsent og la opp kjøreplan for sendingen og trakk i alle trådene. Hvis jeg ikke satt i studio. Vi var alltid et team på tre. Pluss teknikere.

  Å jobbe på en desk i FSB og SVR (KGB), eller for såvidt på desken til britiske MI6 og amerikanske CIA er ikke operasjonelt annerledes enn å jobbe på desken i NRK Dagsnytt. Forskjellen ligger i at de som sitter i studio og får beskjed på øret ikke vet hvem produsenten er. Det meste skjer indirekte, men også direkte. Det spørs hvem som får beskjed. Om det er en positiv eller negativ kontakt.

  Hvem som skal narres og hvem som skal ikke er livet i denne bransjen her. Hvem som skal få leve og hvem som ikke skal få leve, hvem som skal gjøre karriere og hvem som skal stikkes kjepper i hulene for: Mye blir avgjort på en desk innen den operasjonelle delen av et etterretningsvesen som jobber med utviklingen i et annet land. Det er en fordekt krig. Med et utall av midler. Dette er krigen med skitne triks. Uavhengig om det er formell fred eller ikke.

  Den norske staten er i virkeligheten blitt styrt på denne måten i viktige forhold fra Russland i langt over 73 år. Det tyske styret av Norge i fem år var bare en midlertidig overlapping. Den usanne og ulovlige regjeringen Nygaardsvold i London var hele tiden under kontroll av de hemmelige russiske tjenestene. Så denne i virkeligheten sovjetiske fronten ble samordnet med den sovjetrussiske makten på bakken i fra skyggene under krigen, og spesielt da frigjøringen fra tyskerne ble planlagt og gjennomført. Etter en godt planlagt kjøreplan for hele 1945 og utover. Sendingen gikk som smurt.

  Hva som også lå i kjøreplanen da politidirektør Ingelin Killengreen uventet ble flyttet på, dette lå like mye i kjøreplanen som terroranslaget som skulle skaffe hele det gamle russiske dobbeltsystemet i Norge stor oppslutning fra folket senere på året og befeste det maskerte grepet om Norge fra Moskva, var å ansette en nær venn av familien Stoltenberg i stillingen som sjef for politiet i stedet for Killengreen.

  Han som skulle bli ansatt het Øystein Mæland. Ulempen var at han verken hadde politifaglig bakgrunn eller embetseksamen i jus. Det fikk våge seg. Selv om han skulle bli den eneste politisjefen i hele Europa uten operasjonell erfaring fra politiet eller utdannelse i jus. Ironisk nok var Mæland i stedet for utdannet som psykiater.

  Dette var en viktig stilling å få sin mann inn i. Før massemorderen ble gitt beskjed om å aksjonere. Indirekte. Ut fra slike folk skal det ikke være mulig å spore angrepet tilbake til den virkelige produsenten. Å kunne benekte noen forbindelse er første bud i slike operasjoner. Ikke bare i KGB. (FSB og SVR.)

  Massemorderens kamuflasje var å fremstille angrepet på en måte som kunne bygge virkelige følger ut fra en illusjon om at dette var en følge av en konflikt mellom innvandrere og nordmenn. Mellom muslimer og kristne. Noe slikt årsaks- og virkningsforhold eksisterte ikke i virkeligheten, men på kjøreplanen sto det at statsminister Jens Stoltenberg og de andre skulle bli instruert til å bygge opp et slikt inntrykk i alt hva de sa og gjorde etter at det smalt. Så flest mulig i Norge gikk fem på. Det lyktes. Særlig første tiden.

  Noe av det viktigste for de russiske hemmelige tjenestene med å ha sin mann på plass i stolen som politidirektør i tide, var å kunne avlede enda mer politiet, som var kraftig narret av dagens KGB under selve terrordagen ved hjelp av feilinformasjon og elektronisk krigføring, så mannskap endte opp i en gummibåt på vei mot Utøya blant annet. Å få politiet etterpå til å følge opp alle falske spor, «decoys» – lokkeduer, som var plantet i et mistenkelig høyt antall hos gjerningspersonen, blant annet i et langt manifest, var en viktig oppgave å få den nye direktøren til å gjennomføre. Hvor mye han lyktes, vet jeg ikke.

  Meningen var å bruke Mæland midlertidig i politiets mest gullbelagte uniform. For så å få han bort. Midlertidig ut av den fine uniformen, og deretter permanent. Han ble midlertidig borte her om dagen. I pappa-permisjon. Den permanente fratreden er lagt inn senere. I kjøreplanen.

  Hva som også var viktig med å få Mæland inn i stillingen da det skulle smelle, var ikke minst at han skulle hindre en bred etterforskning, slik at politiet ikke begynte å undersøke hvorfor statsråder og andre nøkkelfolk ikke var i regjeringskvartalet da bomben smalt. Hvordan de var holdt borte for eksempel. Hva som gjorde at Gro Harlem Brundtland kom til Utøya akkurat den dagen, hvorfor hun kom da hun kom og reiste da hun reiste. Alt slikt kunne ha blitt ubehagelig og kompromitterende.

  I tillegg kunne en partikamerat holde russerne løpende orientert om hva politiet visste og ikke visste, gjorde og ikke gjorde. Indirekte. Fordi han snakket direkte med kamerater i regjeringen. Ikke vanskelig å se hva som hendte før og etter terroranslaget og hvorfor. Når du kjenner oppskriften og ser hendelser falle inn som de skal etter hvert i et velkjent opplegg. Fra skyggene. Jeg har opplevd slike narrespill selv.

  Jeg kjenner også norsk politikk generelt og skyggene spesielt. Jeg kjenner lusa på gangen, for å sitere Haakon Lie.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4126474.ece
  26. oktober kl. 14:32.Norulv Øvrebotten Kongens virkelige makt i en krise for landet – 3

  De fleste politimestere og andre faglig kvalifiserte mennesker med både solid operasjonell erfaring i etaten og god embetseksamen i jus, fikk i hvert fall så sterke signaler fra justisminister Knut Storberget om at de ikke trengte søke, at de ikke gjorde det. Det heter signaler på politikernes språk. Du skulle tro at de var kjøttmeiser eller andre småfugler, noe mange vil mene at de er. Ørner er de i hvert fall ikke. De finner du høyere oppe i luftlaget.

  En som ikke tok signalet var en politimester i Buskerud, som holdt til i Drammen. Hun var faglig kvalifisert. Både fra en stilling som leder i politiet og med riktige eksamenspapirene i orden. Så da søknadsfristen gikk ut var det to navn på søkerlisten: Øystein Mæland og Christine Fossen. Den første psykiater, den andre politimester. Det var en strek i regningen. Både for statsminister, utenriksminister og justisminister, men også for Moskva.

  Å mobbe politimester Christine Fossen ut av søkerlisten, ville ha blitt for mistenkelig. Særlig i forhold til hva som skulle skje i juli. Hva som alltid skjer i slike bedragoperasjoner, er at hendelser kommer i motsatt rekkefølge av hva som normale mennesker tenker seg og venter. Skal du ha en sjefredaktør ut av bildet før en granskingskommisjon av de hemmelige tjenester legger fram rapporten som snur sannheten på hodet, tar du han ut i februar. Ikke i mai. Etter at kommisjonen har lagt fram resultatet av et narrespill. Slik at det kan bygges enda større narrespill på dette falske grunnlaget. Jeg vet det fra 1996. Da utfallet av Berlin-murens fall kraftig ble snudd på hodet. Sannheten må som kjent ha en tykk skalle når den alltid skal stå på hodet. Slik som i Norge.

  Du gjør det på forhånd. Stikk motsatt av hva som ellers er normalt er normen i det russiske spillet i det negative rom. Det gjelde for drap også. Samme hvordan de er maskerte. Som naturlig død eller på annen måte. I hvert fall er det hovedregelen. Hastesaker er unntaket.

  Når du ikke kunne mobbe og sverte politimesteren i Drammen på forhånd, direkte eller indirekte, kan du gjøre det i ettertid. Slik at de fleste foretar en analogisk feilslutning og tenker at det ikke var rart at hun ikke fikk jobben. Jo mer ufordelaktig hun kan fremstå i ettertid, desto mer solid fremstår Øystein Mæland. I hvert fall i den korte perioden som han var tiltenkt i den fine uniformen. Som de fleste normale mennesker ikke ville ha funnet på å ta på seg uten faglig bakgrunn.

  Jeg synes jeg ser for meg Arne Karstad, meg selv eller for den del dagens statssekretær i Forsvarsdepartementet, Roger Ingebrigtsen, brått en dag i generaluniform med mange stjerner og som forsvarssjef i Norge. Det hadde vært like surrealistisk. Ingen prinsipiell forskjell. Absolutt ingen. Folk hadde vel svelget det også, det er utrolig hva du kan gjøre med et folk når det gradvis blir tilvant stadig mer merkelige forhold.

  Kunsten med bedrag, sier kineserne, er å lirke temperaturen gradvis opp. Hvis du har en frosk opp i kokende vann, vil han hoppe ut straks, men hvis du lirker temperaturen gradvis opp, vil han ikke merke det før det er for sent. Det er krigskunst fra Østen du står overfor her i Norge også. Russland er mer asiatisk enn europeisk. Faktisk ser Moskva på Europa som et asiatisk nes. I virkeligheten. Norge er i så fall en liten steinrøys på det neset.

  Da kom raketttrikset. Politimesteren i Drammen var som sjef for sikkerhetspolitiet PST, Janne Kristiansen, sa rett ut offentlig her for en måned, utsatt for et politisk spill, som hun uforvarende hadde stukket nesen sin opp i. Ved å søke på en stilling som hun ikke skulle ha søkt på.

  Det er skjedd mye merkelige ting i politi og forsvar siste årene, det er ikke bare i leiligheten min det spøker. Det er ikke bare jeg som opplever psykologisk krigføring. Av det gamle slaget fra Stasi. Som nå er integrert i FSB og SVR i Norge og andre land i vest. Det er blant annet kommet virkelig skarp ammunisjon inn i ammunisjon for øvelser både i politi og forsvar. Henholdsvis på Østlandet og Nord-Norge. Følgene har gjort at det ble offentlig kjent. I tillegg kommer alt det som ikke er blitt kjent. Det meste holdes hemmelig i slike etater.

  Politimester Christine Fossen hadde ikke forutsetninger for å være årvåken nok, så hun gikk i en felle. I forbindelse med markering av byjubileum i Drammen. Det skjedde mellom ansettelsen av Øystein Mæland som ny direktør i politiet og den store smellen i Oslo sentrum og massedrapet av de mange ungdommene på Utøya.

  Rekkefølgen var altså denne: Ansettelse av en venn av familien Stoltenberg som direktør for politiet i mai, sverting i juni av konkurrenten som var kvalifisert i motsetning til ham, og som ikke fikk jobben, for deretter en terroraksjon i juli. Tre hendelser som har en sammenheng. Som du ikke ser uten å kjenne dette spillet. Det er utspekulert. Som vanlig.

  Politimesteren skjøt en rakett opp som havnet på et hustak med en brann til følge i Drammen i midten av juni. Kronen på verket i dette lille narrespillet i de mange større, og det største er å befeste og sikre russisk maskert kontroll over dobbelstaten av 1938, var at hun fikk bot. Ilagt av Kongen i statsråd. Slik kunne Kong Harald tvinges inn i dette narrespillet også. Av en usann og ulovlig statsminister. I en usann og ulovlig regjering. Med flertall i et usant og ulovlig storting.

  I virkeligheten sitter de ennå utad ved makten som følge av å sitte på spissen av russiske bajonetter, ikke som følge av valg. Kong Harald er den eneste med et sant og lovlig grunnlag for den utøvende makten sin. Som ikke bare er så symbolsk med grunnlag i norske lover som de fleste går rundt og innbiller seg. Kongen har virkelig makt. Hvis Kong Harald vil bruke den. Hvis han velger det. Med sine fire stjerner som general i Luftforsvaret og Hæren. I tillegg har han også de høyeste distinksjonene som admiral i Marinen. I Sjøforsvaret.

  Kong Harald vet at både politi og forsvar straks vil adlyde hans personlige kommando som øverste sjef. De har sverget ed til Konge og fedreland. I hvert fall har Forsvaret gjort det. Hva politimesterne som Christine Fossen i Drammen og de andre har gjort, vet jeg sant å si ikke.

  Jeg tror ikke det betyr så mye. I virkeligheten. Politiet vil gjøre som Forsvaret. Uansett. Nemlig hva Kong Harald gir ordre om. I en slik krise som Norge er havnet i. Som følgene av et statskupp i 1938 og 1939. Alt henger sammen med alt. Selv en rakett som gikk feil i Drammen en sommerkveld i 2011 har sin plass i historien. Som blir skapt hele tiden nå. I langt større målestokk.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Politimester-fr-10000-i-bot-for–ha-startet-takbrann-6680131.html
  26. oktober kl. 14:33.

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: