Sørine Godtfredsen

Sogneprest Sørine Godtfersen er enig med en del av Anders Behring Breiviks synspunkter

 1. 13. april 2012, kl. 20:44

  http://www.facebook.com/pages/Norulv-%C3%98vrebotten/255668234467889

  Det var før terroren og folkebedraget

  Hvordan sto det til med Arbeiderpartiets oppslutning før terroren 22. juli 2011? Et tilbakeblikk skader ikke, for sammenhengene er så opplagte når du skreller av kamuflasjen. De ligger helt i dagen.

  Nå er Arbeiderpartiet ikke eneste partiet som har fått styrket stillingen som følge av terror og bedrag, hele systemet og den etablerte maktstrukturen fra Sovjetunionenes storhetstid gjennom generasjoner, er befestet på denne måten. Ved hjelp av terror og bedrag.

  «Alle sannheter er lette å forstå straks de er oppdaget. Poenget er å oppdage dem,» sa Galileo Galilei. Som forfekter av det kopernikanske verdensbilde ble han utsatt for inkvisisjonsdomstolen , ble dømt til fengsel og husarrest og tvunget til å bekjenne «bedre tanker».

  Poenget i bedrag er å få offeret for svindelen blind for det man faktisk ser. Det er hva alt bedraget i offentlig saksbehandling og ellers er gått ut på siden 22. juli i fjor. Den som kontinuerlig blir forsøkt å bli gjort blind for det som egentlig er lett å få øye på, er ingen ringere enn deg.

  Du og alle andre blir ikke bare bedratt til å se noe helt annet enn hva som er relevant for å begripe reelle sammenhenger i virkeligheten. Du blir også lurt trill rundt til på falskt og blodig grunnlag å slutte opp om dette systemet. Som er grunnlagt på løgn og bedrag. Fra gammelt av.

  Folkebedrag med gamle kommunistiske og sofistikerte teknikker innen bedrag er hva som har vært normen i moderne norsk historie. Det ble ekstremt blodig for å være Norge i fjor, men prinsippet er det samme enten det er millioner av mennesker under Stalin eller tre, fire eller 77 mennesker under dagens maktkonstellasjon i Norge. Nærmere 3000 mennesker i New York er intet høyt tall i kommunistisk sammenheng heller. Hensikten helliger midlet.

  Du dreper vergeløse mennesker for å sikre og styrke etablert makt. Ut fra terroren kan du grovt sagt slutte deg til hvem som har den virkelige makten. Krigens logikk er og blir paradoksal. Like mye når den skjer fordekt og fienden din skjuler seg som en venn. Noe som er et grunnleggende opplegg i det gamle kommunistiske spillet i det negative rom.

  Du blir ikke bare fort blind for det som du faktisk ser, en synlig venn kan også være det stikk motsatte av hva du tror. Det er like vanlig når denne bedragmetoden fra Lenin og Stalins tid er motoren for utviklingen. Slik du ser i Norge om dagen.

  http://www.smp.no/nyheter/innenriks/article357792.ece
  Arbeiderpartiet under 25 prosent i ny måling – Nyheter fra Sunnmørsposten – Nordvestlandets største.
  http://www.smp.no
  To måneder før valget får Arbeiderpartiet bare 24,9 prosents oppslutning i en ny måling. Statsminister

 2. 13. april 2012, kl. 20:45

  Absurd bilde av Jens Stoltenberg

  Hele den offentlige saksbehandlingen etter terroren viser at det gamle kommunistiske spillet i det negative rom er benyttet til å bedra og kamuflere virkelig hensikt, det er ikke mulig å skille bedrag og terror i virkeligheten. Sannheten er den stikk motsatte av hva den blir oppfattet som når denne bedragmetoden benyttes, og Jens Stoltenberg kan fare med fakter så mye han vil og agere tilbaketrukket statsmann for å kamuflere egen medvirkning til massedrapet. Som befester dagens maktstruktur i Norge. Slik planen med hele terroren og alt bedraget var fra første stund.

  Jens Stoltenberg skulle ha stått tiltalt sammen med Anders Behring Breivik. Sammen med blant andre også riksadvokat Tor-Aksel Busch pluss en rekke andre. Etter drapene på Orderud Gård ble mennesker dømt for medvirkning til drap på langt tynnere grunnlag, den ene sågar som følge av en straffbar unnlatelse.

  Dette var også et narrespill over samme lesten som det vi nå har sett, og ser daglig etter at 77 drepte mennesker ble drept. Drapene i fjor er som på Orderud Gård fulgt opp av en serie av bedrag hvor såvel påtalemyndighet som domstol forsettlig medvirker til å bedra etter drap for å sikre en maktstruktur som opprinnelig ble laget av Josef Stalin allerede på 30-tallet. Spillet i det negative rom kan jeg. Derfor er jeg sikker i mine konklusjoner. Jens Stoltenberg er like skyldig som drapsmannen.

  http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/stoltenberg-i-bakgrunnen-under-breiviksaken-3754065.html
  Stoltenberg i bakgrunnen under Breivik-saken
  http://www.tv2.no
  Når terrorsaken starter mandag, er det viktigst for statsministeren å la rettsprosessen gå sin gang.
  Del

  Norulv Øvrebotten
  Verden er bare ikke slik

  VG skriver i dag en kommentar om den nye sjefen for PST som visstnok skal bli nåværende politimester i Vestfold, Benedicte Bjørnland. Kommentatoren bygger vurderingene på helt feil premisser om terroren 22. juli, det er så, men journalisten avslører også at han generelt ikke har mye innsikt i denne bransjen.

  Det er slike folk som er lette å manipulere for dem som virkelig kan faget konspirasjon. Som etterretning, spionasje, kontraspionasje og kontraetterretning er en del av. Du kan ikke håndtere profesjonelle bedragere og drapsmenn ved å bare være god i jus, men det er nå en fordel at denne politimesteren har disse papirene i orden. Det har nemlig ikke Jens Stoltenbergs gode venn, politidirektør Øystein Mæland, som rett før terroranslaget i fjor sommer dro på seg den mest gullbelagte uniformen av alle i politiet. Uten å ha embetseksamen i jus eller politifaglig bakgrunn. Det er slikt som knapt kan skje i andre land. Mæland er i virkeligheten en politisk kommissær.

  Den forrige sjefen for PST, Janne Kristiansen, var også omtrent blank i faget konspirasjon for å holde meg til russernes betegnelse på håndverket. Derfor ble hun også offer for et spill fra de hemmelige tjenestene i øst. Selv om hun klarte seg rimelig bra ganske lenge, men i slike narrespill som hun opplevde, går og går spillet sin gang helt til folk mister taket. Det positive med hennes avgang var at riksadvokat Tor-Aksel Busch ble tvunget til å vise flere kort og avsløre sitt virkelige jeg enda mer. Han kriminaliserte henne som sin del av narrespillet ved å sette i gang etterforskning mot henne på grunnlag av det rene og skjære tull. VG forsto ikke det en gang.

  Jeg har skrevet det før og kan godt gjenta det: Skal du bli rimelig god i dette faget og denne bransjen, må du ha minst ti års erfaring fra skyggene. Nå skal jeg ikke være arrogant, men jeg er nå snart 57 år. Jeg begynte å arbeide første gang i Forsvarsdepartementet da jeg var 23 år, og siden har jeg opplevd litt av hvert bak kulissene. Det kunne skrives en skrekkroman av mindre dramatikk.

  34 års erfaring mer eller mindre innen forsvar og sikkerhet, direkte og indirekte, gjør noe med innsikten. Særlig når du har levd så tett på profesjonelle tjenester som det øst-tyske sikkerhetspolitiet Stasi og sovjetiske KGB som jeg har gjort. Nå heter det FSB. Jeg har også vært bort i de fleste vestlige hemmelige tjenestene. Det mangler ikke på kjendisstatus innen denne lukkede verden etter at jeg i detalj identifiserte det gamle kommunistiske spillet i det negative rom og fant ut at jus var det store sikkerhetshullet i vest som Stalin hadde funnet og sprengt stort. Smart bedrag kamuflert som smart jus er et fenomen som du finner i de fleste vestlige land etter denne kommunistiske suksessen som Putin & Co har bygget videre på.

  Faglig må du bare ta av deg hatten for dyktigheten som KGB og FSB har utvist opp gjennom årene. Når det kommer til bedrag har ingen vært i nærheten av russerne. Å sitte i det skjulte og manipulere staten Norge som et lydrike i over 70 år står det faglig respekt av. Det betyr at det i Norge er bygget opp et solid nasjonalt grunnlag for indirekte å ivareta Russlands interesser den dag i dag. Brutal terror for å sikre makt og styrke eksisterende ledelse er en arv fra Josef Stalin. At terror blir kombinert med bedrag i saksbehandling er ikke noe nytt. Det er også i tråd med god gammel kommunistisk oppskrift.

  Slik dagens struktur i den norske staten er i virkeligheten, er PST integrert i russisk kontraetterretning. Så da spiller det i grunnen liten rolle hvem som er sjef. Sjefer kan skiftes ut straks de begynner å forstå litt under enhver omstendighet. Derfor har du også hatt så mange skifter i denne ledelsen av politiet siste tjue årene.

  Journalistene i VG har ennå mye å lære, men jeg tviler på at avisen og eierne har den store viljen. Det kunne fort ramme egen arbeidsplass. Schibsted er ikke blitt et mediekonsern med over 7000 ansatte i inn og utland uten en hjelpende hånd opp gjennom årene. Grunnlaget var Aftenpostens samarbeid med nazistene under krigen, og etterpå ble kappen snudd etter vinden. Det har sikret suksessen videre. Hvilke premisser som det er skjedd på, skulle den observante leser lett kunne se når nå den virkelige konteksten er klargjort.

  Det er slik verden er, den er ikke slik VG bygger sine kommentarer på.

  http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10057317
  i går kl. 18:09 · 1
  Norulv Øvrebotten
  Den doble systemtro

  Noen autoriteter våkner og ser at mye ikke stemmer i drapssaken mot Anders Behring Breivik, men når det snakkes om systemtro, er det en fordel å identifisere hvilket system som er det underliggende og styrende. Når systemet er doblet, har du tilsvarende kontekster å forholde deg til. Det er i den skjulte og styrende russiske konteksten nøkkelen til forståelsen ligger, ikke i den nasjonale. Dette er ikke jus, det er bedrag kamuflert som jus.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/22juli/-Blind-tro-pa-systemet-svekker-tilliten-6803115.html
  i går kl. 18:40 · 1

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s