Hjem > Uncategorized > Makten og æren i evighet – Når døtre blir tenåringer banker man på døra Øygard !

Makten og æren i evighet – Når døtre blir tenåringer banker man på døra Øygard !


Det er noe klamt med maktapparatet i Arbeiderpartiet , kretsen ,innflytelsen, de gode jobbene Arbeiderpartimedlemmer gir til hverandre , og AP familier som giftes inn i hverandre.
Ikke overaskende prøver Jens Stoltenberg,Raymond Johansen og det lokale AP laget i Vågå gjør sitt beste for å skyve Øygard ut. Dette blir for mye for AP lederene , tåler AP mer nå som Ap allerede sliter med oppslutningen ? Politikere kan selvfølgelig ikke gripe inn eller bevege seg for nær det område der domstolene skal avgjøre.

Det er skremmende at person i ly av å være politiskleder,ordfører, eller en farsfigur som han selv sier , kan manøvrere seg til sex . Dømmekraften og selvkontroll ser ut til å være fraværende , hvor er bjella som skulle ringe ? Når døtre blir tenåringer banker man på døra Øygard !
Sosialdemokraten Øygard skal være (var?)en politisk leder med makt og inflytelse i Vågå.Folkets mann fra Arbeiderpartiet Rune Øygard, som er venn med Statsminister Stoltenberg , må derfor være «litt av en kar» og » staselig gubbe» som en stund har solt seg i å være kjent med statsministeren.Øygard må for noen ha vært en som man behandler med respekt og gir tillit på enn spesiell måte når han har slik fin bekjentskapskrets.

Reklamer
Kategorier:Uncategorized
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: