Hjem > Uncategorized > Stans tildelingen av Kongens fortjeneste medalje i sølv til Trond Ali Linstad.

Stans tildelingen av Kongens fortjeneste medalje i sølv til Trond Ali Linstad.


Stans tildelingen av Kongens fortjeneste medalje i sølv til Trond Ali Linstad.Lindstad er tidlere aktiv AKP-mler som er jødefientlig og tror som nazistene på konspirasjonsteorier om et verdendomspennende jødisk nettverk. Noe har sovet på slottet eller hos fylkesmannen.Jeg forstår at ordfører i Oslo Fabian Stang ikke vil dele ut medaljen.
Markeringen om Krystallnatten minner om en krangel om 1.mai paroler.
Det er opprørende og flaut at Jødehatet fremdles er sterkt i 2012 ,det er trist at det er nettopp slik i Norge, vi liker så gjerne å fortelle hvordan andre nasjoner skal gjøre. At det ikke er mulig å gå med en parole Nei til Jødehat under markeringen om Krystallnatten må være en missforståelse ,et mislykket forsøk på å strømlinjeforme markeringen til minne om Krystallnatten eller ganske enkelt at visse krefter har kuppet arrangementet?Det høre ut som radikale som krangler om 1.mai paroler!At Lysbakken og hans parti SV ikke klarer å skille mellom kritikken av staten Israel før de er over i antisemittisme og jødehat er ingen overraskelse.Dette vet vi fra forrige SV leder Kristin Halvorsen som kjempet med jødehatet i SV da den første «båt til Gaza» reiste.
Willoch skuffer og overrasker.
Det som for meg er den store gåten , overraskelse og skuffelsen er det standpunktet Høyres tidligere statsminister Kåre Willoch har tatt.
Kanskje det nettopp er klokt at Willoch og Lysbakken taler på denne markeringen ? Vil de ikke begge bli minnet om hvilket galt spor de er inne på,?Det er nok naivt å tro at de går tilbake over sine uttalelser.Det skal bli spennende å høre om Kåre Willoch faktisk har glemt jødeutryddelser og at Palestinere ikke på noen måte har demokratisk sinnelag og egentlig er et korrupt diktatur.
Lysbakken er trolig ute etter å få SV over sperregrensen og gjør mye for å tekkes velgere fra partiet Rødt at han er troende til å si det meste for å få SVs oppslutningen øket.

Reklamer
Kategorier:Uncategorized
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: