Hjem > Uncategorized > Venstresidens ideologiske omfavnelse av Hamas

Venstresidens ideologiske omfavnelse av Hamas


Hvor er beklagelsene fra palestinavennene over at Israels sivilbefolkning lider under bomberegnet fra Gaza?
Etter flere diskusjoner i helgen på sosiale medier er jeg skremt og overrasket over raseriet og kynismen fra palestinavenner overfor Israel.
Ikke et sted, ikke en gang et ord om at det er trist med liv som går tapt i Israel . Ingen forstår engang at» enough is enough» for Israel etter at bomber har « regnet» over landet i hele 2012.
Det blir ganske kynisk hvis en faktisk nekter å beklage, eller ikke synes det er leit på noen måte,at sivilbefolkningen i Israel lider og dør under det bomberegnet fra Hamas. Stakkars det meste av minoriteter, men om en jøde som får en rakett i hode, nei det beklages ikke!
Erstatte staten Israel og opprette islamsk stat.
Det ideologiske roteloftet på den politiske venstresiden er som en blindbukk vandring mellom ideologier på ytter fløyene.

Dette er hentet fra Wikipedia:
Hamas ble grunnlagt i 1986 i Hebron som en gren av Det muslimske brorskap og har som målsetting å erstatte staten Israel og de okkuperte områdene med en islamsk stat. Hamas anser seg for å være en global bevegelse, som er forpliktet av islam og dens jihad («hellig krig» eller «hellig bestrebelse»).
Hamas-charteret fra 1988 erklærer at hele Palestinaområdet er muslimsk land som aldri kan overgis til ikke-muslimer. I innledningen til Hamas-charteret slås det fast at «Vår kamp mot jødene er svært omfattende og alvorlig». Charteret referer eksplisitt Sions vises protokoller og forholder seg til dem som om de var autentiske.
Artikkel 32 i Hamas-charteret slår fast:
Sionistenes plan har ingen grenser. Etter Palestina aspirerer sionistene til en utvidelse fra Nilen til Eufrat. Når de så har fordøyd regionen de har overtatt, vil de aspirere til videre ekspansjon, og så videre. Deres plan er beskrevet i ‘Sions vises protokoller’, og deres nåværende framferd er det beste bevis på det vi sier.
Jødene sto bak den franske og russiske revolusjon & første og annen verdenskrig.
Hamas-charteret kommer også med en rekke referanser til frimurerne, Rotary og Lions som noen av de «hemmelige brorskapene» som «sionistene» kontrollerer. «Sionistene» blir også anklaget for å ha stått bak såvel den franske revolusjon som den russiske revolusjon. Jødene sto dessuten, ifølge programmet, bak første verdenskrig, da de klarte å ødelegge det islamske kalifatet, og også andre verdenskrig.
I charteret slås det fast at det overordnede målet til Hamas er å gå foran i kampen mot jødene til islam har utslettet Israel, og Allahs seier er realisert i hele verden.
Dette skjønner folk flest ikke er en overførbar politikk til Norge. Den politiske venstresiden i Norge har ikke på stilt seg på Israels side på mange år.Åsakene er flere men
palestinavennene gir heller sin støtte til Hamas ved ikke å ta avstand fra bomberegnet over Israel. Det er absolutt ingen kritikk å spore av Hamas,vil palestinavennene ha et muslimsk styre i Norge , neppe. Ønsker venstresiden i Norge å fjerne den eneste demokratisk staten I området fra kartet?
Siden det er vanskelig for venstresiden i Norge å ta avstand fra Hamas og dets mål må en kunne spørre seg om den politiske venstresiden i Norge tar Zion Vises protokoller for god fisk? Protokollene og Hamas er ganske tydelig på hva de mener om jødene og Israel.
Eller er det slik at den politiske venstresiden i Norge som så ofte før lander på en utopisk løsning om å enes om fienden ellers kan det være det samme med fred, frihet og demokrati.

Reklamer
Kategorier:Uncategorized
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: