Hjem > Uncategorized > Høyre er skeivere enn Arbeiderpartiet

Høyre er skeivere enn Arbeiderpartiet


Politikere prøver å markere seg før valget til høsten. Det kan virke som Arbeiderpartiet har nærmest panikk og går langt for å hindre borgerlig valgseier. Det har vært en uke med skivebom og historieløshet fra AP denne uken.
Sist mandag hadde Høyre pressekonferanse som var som en halvårig oppsummering og den siste før valgkampen braker løs for fult. Statsminister Jens Stoltenberg saboterte og opptrådte nærmest usportslig i forbindelse med Høyres pressekonferanse, statsministeren startet en Twitter konferansen for å trekke oppmerksomheten bort fra Høyre. Kritikken av Stoltenberg haglet naturligvis fra flere hold mot statsministeren .
I tillegg prøver Jens Stoltenberg å «kuppe» markeringen Skeive dager, med myk mann utspill på sosiale media. Etter alt å dømme slukte stemmekveget dette rått .
Østlandssendingen sendte fredag kveld ett innslag hvor så vi Arbeiderparti politiker Gunn Karin Gjul gi pris til en annen AP politiker Grete Berget for innføring av partnerskapsloven. Pussig at denne loven ikke er nevnt spesielt om Grete Berget på Wikipedia eller andre steder. Grete Berget selv derimot roser heller avdøde Karin Stoltenberg for denne loven.
AUF lederen Eskild Pedersen tapte striden om sikker 3. plass på stortingslisten for Telemark AP. Til Aftenposten uttaler talsmenn for det lokale Arbeiderpartilag i Telemark at Eskil Pedersen bør stille for Oslo siden det er der han har boligadresse der. Den samme artikkelen i Aftenposten beskriver nominasjonsmøte som strekt følelsesladet og at Eskil Pedersen er omdiksutert . NRK erfarer at Skien Arbeiderparti ikke står samlet rundt Eskil Pedersen, og skriver at Porsgrunn-ordfører Øystein Beyer tidligere har vært klar på at han misliker at Pedersen får 3. plassen. Et nominasjonsmøte i Arbeiderpartiet er neppe noen søndagsskole. Derfor er ikke AP som parti noe mykt og soft som Stoltenberg prøver å gi inntrykk av.Det blir spekulasjoner om Eskild Pedersen tapte nominasjonen om 3 plass på listen for han er homofil , men Pedersen har ikke gjort det lett for seg selv med homoflirting på Twitter .
Arbeiderpartipolitikeren Anette Trettebergstuen hevder at homofile får det værre under en borgelig regjering .Dette har fått det til å koke blandt Høyres homofile . André O.Dahl, Bernt Høie ,Erling Lae og Per Kristian Foss , som alle har stått frem som åpne homofile rister på hode og lurer på om Anette Trettebergstuen fra Arbeiderpartiet har fått solstikk.
Per Kristian Foss fra Høyre har allerede vært finansminister og innimellom vært fungerende statsminister i Bondeviks andre regjering Norge har hatt borgelig regjering med homofil finansminister og (fungerende) statsminister i Bondeviks fravær. Per Kristian Foss fra Høyre var dermed verdens første åpent homofile statsleder . En Kristelig Folkeparti Statsminister har allerede latt en homofil statsråd fra Høyre styre landet. Dette er historieløst og skivebom fra Arbeiderpartiets Anette Trettebergstuen .
Wenche Lowzow gift med Karen Kristine Friele satt på Stortinget for Høyre fra 1969-1985.Wenche Lowzow var den første norske politiker som stod frem som homofil.Det er flere år før Anette Trettebergstuen ble født!
Som Jo Benkow sa : Jeg velger Høyre, fordi det er det partiet som best sikrer meg retten til å være annerledes.

Høyre har mange politikere som har stått frem som åpent homofile . Her er Erna Solberg avbildet med et par sentrale homofile Høyre politikere om Bernt Høie og tidligere byrådsleder i Oslo Erling Lae.

Reklamer
Kategorier:Uncategorized
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: