Hjem > adecco, Arbeiderpartiet, auf, barn, dagsavisen, demokrati, Erna Solberg, facebook, Finnmark Dagblad, gullkorn, Høyre, hegeullstein, ideologi, offentlige, politikk, privat, spam, tjenester, twitter > Organisert Twitterspam fra AUFere mot privatdrift av offentlige tjenester

Organisert Twitterspam fra AUFere mot privatdrift av offentlige tjenester


Erna Solberg med gode poenger

Gullkorn fra Erna Solberg på Buskerud Høyres årsmøte.

Buskerud Høyre: @erna_solberg «Hvis et offentlig sykehjem får dårlig resultater. Hvem skal du si opp avtalen med da?» Snakker om kvalitet i omsorgen. Bra!  Original Tweet:

http://twitter.com/Buskerudhoyre/status/43697493254479872 Sent via TweetDeck (www.tweetdeck.com)

Statsminister Jens Stoltenberg hevder at Adecco har avslørt Høyres naivitet når det gjelder troen på privat drift.Nå viser det seg at det står ikke så bra til med offentlig drift heller.

Onsdag skrev Finnmark Dagblad at det for andre gang på to år er avdekket bruk av trippelvakter, og over 600 overtidstimer i Pleie- og omsorgssektoren i Hammerfest.

Men nå viser det seg at den tekniske driften i kommunen, har ennå flere timer.

Kommunalteknisk drift skal ha ansatte som arbeidet 900 timer overtid, og brann- og brøytemannskap er på listen med 400 timer overtid.

Totalt har avisen kommet fram til at 21 ansatte har jobbet til sammen 9.464 timer overtid. Da er ikke overtid under 300 timer talt med. Ifølge arbeidsmiljøloven tillates 200 timer arbeidstid, og 300 timer ved dispensasjon.

I tillegg har ekstern personell- og vikartjenester kostet kommunen 23 millioner kroner i 2010.

Dette burde for alvor slå bena under den egentlig ganske dogmatiske argumentasjonen som kommer fra venstresiden i norsk politikk.Det er ikke mer lovlydige tilstander i en norsk kommune enn et privat eiet vikarbyrå.Det er med andre ord ganske utbretdt med overtid og brudd på arbeidsmiljø i Pleie og omsorgssektoren.

Forsøk på å slå politisk gevinst med Twitter Spam

Det var  forsøk på å slå politisk gevinst i tiden etter  etter at NRK avslørte brudd på Arbeidsmiljø loven hos Adecco.

Twitter ble spammet av unge politikere  fra  AUF,kommentatorer fra Dagsavisen og andre meningsfeller.Det rant inn twitter meldinger fra twitter profilene:  :

RasmusLR(6.kandidat til fylkestinget,Bergen,Medlem AP & AUF),hegeullstein(komentator i Dagsavisen),toreosa,Draeggers,JoakimHevroy,JanEvensen,larspetter,fmellem,brumlebass,

Arbeidersamfunn,AndersTangen,Nasim_smile,ergates,elinlestrange(leder AUF i Akershus) & Baasrad. Samtlige meldinger  var merket med #frpfail og #Høyrefail og kommentert rundt privat kontra offentlig drift.

Det ser alikevel,til tross for frenetisk aktivitet fra AUFere. ut til at Høyre får ennå større oppslutning på galupp og har nå passert 30 tallet.Kombinert med at Oppegård og Høyre/Frp styrte Oslo, nådeløst sa opp avtalen med Adecco og at   velgerne mener at det ikke nødvedigvis er så  galt med private aktører som enkelte i Arbeiderpartiet og SV mener.

Posted from WordPress for Android by Jon Arne Foss

  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar